Ebru Atölyesi eserleri bu sergide

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Ebru Atölyesi’ne katılan kursiyerlerin, eğitim dönemi boyunca yaptığı çalışmalar Konak Kültürevi’nde düzenlenen sergide sanatseverlerle buluştu.

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği sanat atölyelerine katılan kursiyerler bütün eğitim dönemi boyunca yaptıkları çalışmaları yıl sonunda sergiliyor. Bu sergilerden birini de Ebru Atölyesi’ne katılan kursiyerler gerçekleştirdi. 2021-2022 döneminde düzenlenen Ebru Atölyesi’ne katılan 12 kursiyer, dönem boyunca yaptıkları çalışmanın ürününü sergide meraklıları ile buluşturdu. Konak Kültürevi’nde düzenlenen serginin açılışına kursiyerler, yakınları, sanatseverler ile Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nejla Aslan katıldı. Serginin açılışından sonra Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nejla Aslan kursiyerlere sertifikalarını verdi. 80 eserin yer aldığı sergi, 18 Mayıs’a kadar izlenime açık kalacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.