Dwayne Johnson, hayranı için 232 kişilik salon kiraladı

Dwayne Johnson, balosuna gidemediği genç hayranının gönlünü almak için büyük bir jest yaptı.

Kısa süre önce üçüncü kez kız babası olan The Rock lakaplı oyuncu Dwayne Johnson, Katie Kelzenberg isimli bir hayranının balo teklifini işi gereği geri çevirmek zorunda kalınca, ona unutamayacağı bir jest yaptı.

Kendisine Twitter’dan ulaşan hayranına, okulunun hopörlerinden seslenen 45 yaşındaki oyuncu, şunları söyledi:

blank

“Merhaba, ben Dwayne Johnson. Yaklaşık bir hafta önce, Twitter sayfamdaki Stillwater Area Lisesi’ndeki bir öğrenciden mezuniyet balosunda kavalyesi olup olmayacağımı sorduğu bir videoyla karşılaştım.

Ne yazık ki, o sırada Hawaii’de çekim yapacağım, ama bu genç kadından çok etkilendim ve onun için 232 kişi kapasiteli bir sinema salonu kiraladım. ‘Rampage: Büyük Yıkım’ filmini izleyebilirler. Ayrıca ücretsiz patlamış mısır, şeker ve içecek de olacak!”

Anonsu pür dikkat dinleyen Kelzenberg ve arkadaşları ise bu jest karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.