Duygu Yücel, kozmetikte adından söz ettirecek

Aslen finans uzmanı olsa da doğup büyüdüğü Almanya’da sosyal medyanın etkisiyle kendisini kozmetik alanında bulan Duygu Yücel, kendi markasını çıkarmaya ve Almanya’da başarılı bir İnfluencer olma yolunda hazırlanıyor.

Bir süredir İstanbul’daki temaslarını hızlandıran ve markasını yaratma aşamasında önemli adımlar atan Duygu Yücel, “Yüz ve kırışık kremleri konusunda geçmişten gelen önemli bir altyapım var. İnsanları memnun edecek ürünler tasarlamak için çalışıyoruz” dedi.

Güzel bir kadının cildini tanıması ve özgüveni olması gerektiğini vurgulayan Duygu Yücel, kozmetik alanında başarılı olmayı istediğini söylerken sosyal medyada adından söz ettiren kaliteli bir influencer olmayı istediğini dile getirdi

Duygu Yücel ilerde markasıyla ünlü isimlerle de çalışmak istediğini söyledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.