Duvara sıkışan kediyi Büyükşehir İtfaiyesi kurtardı

Gebze’de tabela ile duvar arasına sıkışan kedi, Büyükşehir itfaiyesinin hızlı müdahalesi ile kurtarıldı

Her can bizim için çok değerli;

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, zorda kalan insanlar kadar can dostların da yardımına koşuyor. Bu bağlamda Gebze’de tabela ile duvar arasına sıkışan kedi, Kocaeli İtfaiyesinin başarılı operasyonuyla kurtarıldı. Olay, Güzeller Mahallesi İbrahim Ağa Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı bir binada meydana geldi. Binanın 3. katında sahipli bir kedi, açık pencereden aşağı düştü. Binanın hemen altında bulunan bir iş yerine ait tabela ile duvar arasına sıkışan kedi, çevredekiler tarafından kurtarılamayınca itfaiyeye haber verildi.

VATANDAŞTAN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİNE TEŞEKKÜR

İhbar üzerine hemen olay yerine intikal eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı Gebze Grup Amirliği ekipleri, kediyi kurtarmak için çalışma başlattı. İtfaiye ekibi ilk olarak merdiven ile kedinin sıkıştığı alana ulaştı. Kedinin zarar görmemesi için titizlikle çalışan ekipler, fileli sopayla kediyi sıkıştığı yerden alarak aşağı indirdi ve sahibine teslim etti. Vatandaş, hızlı bir müdahalede bulunarak, can dostunu sıkıştığı yerden kurtaran Büyükşehir itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.