Duran Duran’ın gitaristi Andy Taylor, kanser olduğunu açıkladı

İngiliz rock grubu Duran Duran’ın gitaristi Andy Taylor, prostat kanseri olduğunu açıkladı. 17 yıl aradan sonra Rock and Roll Onur Listesi’ne alınan ve sahneye çıkacak olan grup, Taylor’ın gördüğü tedavi nedeniyle törene katılamadı.

YouTube video

Duran Duran grubunun gitaristi Andy Taylor, 4. evre metastaz yapmış prostat kanseri olduğunu duyurdu.

Grup, Rock and Roll Onur Listesi’ne alınarak onore edilirken, Taylor gördüğü tedavi nedeniyle törene katılamadığını bildirdi.

Ünlü Britanyalı ‘new wave’ grubunun üyeleri, Taylor’un ileri evre kanser hastası olduğunu kendisinden gelen mektubu Los Angeles’taki Microsoft Theater’da yapılan Rock and Roll Onur Listesi töreninde okudu.

Grubun beş orijinal üyesi 17 yıl aradan sonra ilk kez bu törende birlikte sahne alacaktı, ancak Duran Duran üyeleri Taylor’ın durumunun ağırlaşması nedeniyle bunun mümkün olmadığını ifade etti.

Grup mektubu okumadan önce sahnede hit parçaları Girls On Film, Hungry Like the Wolf ve Ordinary World şarkılarını çaldı.

Yazdığı mektupta kendisine kanser teşhisinin 4 yıl önce konulduğunu bildiren Taylor, “Hemen şu an bir hayati tehlikem olmasa da , bunun bir tedavisi yok” dedi.

Törene katılamadığı için üzüntüsünü dile getiren Taylor, diğer üyelere işaret ederek “4 kardeşimle gurur duyuyorum” yazdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.