Dünyayı sallayan video

ABD eski Başkanı George W. Bush’un katıldığı bir programdaki dil sürçmesi sosyal medyada gündem oldu. Irak’ın 2003’te işgali sırasında ABD Başkanı olan George W. Bush’un Ukrayna yerine “Bir adamın Irak’ı tamamen gayrı meşru ve acımasız şekilde işgal kararı” dediği video kısa sürede viral oldu.

Dünya, ABD eski Başkanı George W. Bush’un katıldığı bir programda yaptığı dil sürçmesini konuşuyor. 2003’teki Irak işgalini başlatan Bush, Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırılarına tepki gösterirken bir cümlesinde Ukrayna yerine Irak dedi. Video kısa sürede viral oldu.

UKRAYNA YERİNE ‘IRAK’ DEDİ

ABD’nin önceki dönem başkanlarından Bush’un Dallas’ta katıldığı bir etkinlikte yaptığı konuşmadaki dil sürçmesi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

2003 yılında Irak’ın işgalini başlatan Bush, konuşmasında Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırılarına tepki gösterirken, bir cümlesinde Ukrayna yerine Irak deyince salonda ilginç anlar yaşandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.