Dünyanın takip ettiği astral seyahat film oldu! Astral Seyahata hazır mısın?

Astral Seyahat 31 Mayıs’ta Sinemalarda!

Aslı, Ece ve Çiğdem isimli üç kız arkadaş uzun süredir tüm dünyada fazlaca popüler olan astral seyahat konusuyla ilgilenmeye başlar. Bir süre uğraştıktan sonra astral seyahat yapmayı başaran genç kızlar, bedenlerinden ayrılan ruhlarını yeni keşfettikleri, dünyadan farklı boyutların rengarenk sokaklarında hayranlık ve şaşkınlık içinde dolaşırlar. Bunu zaman zaman yapmayı alışkanlık haline getiren kızların başına hiç ummadıkları şeyler gelecektir.
Aslı’nın bir seyahatinde yaşadığı paranormal olaylar, gördükleri ve yaşadığı korku bir süre sonra yalnız onunla kalmayacak, arkadaşlarının da buna dahil olmasıyla beraber olayların seyrini hiç de güzel olmayacak şekilde değiştirecektir. Aslı’nın varlığından rahatsız olan bir cin onlara musallat olacak; bir kara büyünün eskisi altına giren üç genç kızın tekrar seyahat etmeleri, gidecekleri yerde araf, zindan ve ölüler diyarını geçmeleri ve oradaki arafta kalmış ve ölmüş yüzlerce insanla karşılaşırken aynı zamanda musallat cinden de kurtulmanın yollarını aramaları gerekecekti.

Üç kız için son, belki de bir başlangıçtı. Ruhları, bedenlerine itaati bırakıp onlardan ayrılmaya mı karar verecekti, yoksa musallat cinlerinden ve etkisi altına girdikleri büyüden kurtulabilecekler miydi?

Sonuç ne olursa olsun, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı…

YouTube video

Astral Seyahat Nedir?

Halk arasında en kısa tabiri ile ruhun bedenden geçici olarak ayrılması şeklinde tanımlanan Astral seyahat, bu sırada yaşandığı söylenen deneyimleri ifade eder. Astral seyahat insanın bilinci yerindeyken, fiziksel bedenin dışında ve başka mekanlarda gerçekleştiği söylenen bir süreçtir. Bu olayın öteki beden dışı deneyimler arasında özel bir yeri olması insanın bunu iradesi dahilinde gerçekleştirebilmek bildiği iddiası ve deneyim sırasında bilincin açık olmasında kaynaklanmaktadır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.