Dünyanın geleceğine yatırım, çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmaktır

Türkiye sermaye piyasalarının öncü yatırımcı kuruluşu Inveo Portföy, inovatif bakış açısıyla çeşitlendirdiği yatırım fonu ailesine iki yatırım fonu daha ekledi. Yeni nesil teknoloji ve sürdürülebilirlik (ESG) temalarına yatırım yapan fon sepeti fonları, aynı zamanda birden çok fonun getirisine ortak olma imkanı da tanıyor.

Inveo Portföy Dönüştürücü Teknolojiler Fon Sepeti Fonu, inovatif yaklaşımla yeni nesil teknolojilere yatırım yapan birden çok fonun getirisine tek bir fon alarak ortak olma fırsatı sağlarken, Inveo Portföy ESG Sürdürülebilirlik Fon Sepeti Fonu ile birikimleriniz dünyanın gelecekte daha sürdürülebilir bir yer olması için çalışıyor.

Inveo Portföy Dönüştürücü Teknolojiler Fon Sepeti Fonu, yatırımlarını çeşitlendirmek isteyen birikim sahipleri için dünyayı değiştirme potansiyeli sunan teknolojilere tek fon ile yatırım fırsatı sunuyor. Fon portföyü, geniş yelpazede farklı teknoloji ve tematik fonların çeşitlendirilmesinden oluşuyor. Tecrübeli portföy yöneticileri tarafından dünyanın dönüşümünde etkisi olacak temalar belirlenerek varlık dağılımı oluşturulan Fon; sağlık, tarım, yarı iletkenler, blok zinciri, elektrikli araçlar gibi teknolojilere yatırım yapıyor. Orta-uzun vadede uluslararası piyasalarda sürekli gelişen ve dünyayı değiştiren teknolojilere yatırım yapmak isteyen yatırımcılar, Inveo Portföy Dönüştürücü Teknolojiler Fon Sepeti Fonu ile geleceğin dünyasına bugünden ortak olma fırsatını yakalıyor.

Inveo Portföy ESG Sürdürülebilirlik Fon Sepeti Fonu “yaşanılabilir bir dünya” konseptine odaklanarak sürdürülebilirlik temasına yatırım yapıyor. Fon, üretim ve yönetim anlamında sürdürülebilirlik ilkesini benimsemiş şirketlere yatırımın yanı sıra temiz enerji, sürdürülebilir tarım, tarım teknolojileri, doğa dostu teknolojiler gibi temalar ile portföyünü çeşitlendirmek isteyen yatırımcılar için alternatif sunuyor. Birikimlerini orta-uzun vadede uluslararası ve yerli piyasalarda, daha temiz ve yeşil bir dünya için çalışan şirketlere yatırım yaparak değerlendirmek isteyen yatırımcılar için tasarlanan Inveo Portföy ESG Sürdürülebilirlik Fon Sepeti Fonu, sürdürülebilir bir dünyanın parçası olmanızı sağlıyor.

TEFAS’ta IUH kodu ile işlem gören Inveo Portföy Dönüştürücü Teknolojiler Fon Sepeti Fonu ve IUT kodu ile işlem gören Inveo Portföy ESG Sürdürülebilirlik Fon Sepeti Fonu Gedik Yatırım’ın yanı sıra TEFAS’a üye her banka ve yatırım kuruluşundan alınıp satılabilmektedir.

Halim Çun: “Dünyanın geleceğine yatırım, çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmaktır.”

Yatırım fon pazarında sayısı her geçen gün artan tematik fonlara dikkat çeken Inveo Portföy Genel Müdürü Halim Çun, tasarruf sahiplerine alternatif oluşturmanın yanı sıra aynı temadaki birden çok yatırım fonunu tek bir fonda toplayarak yatırımcıları hem seçip yapmak hem de birden çok fonun performansını ayrı ayrı takip etme zorluğundan kurtarmayı amaçladıklarını söyledi.

Bu doğrultuda Inveo Portföy Dönüştürücü Teknolojiler ve Inveo Portföy ESG Sürdürülebilirlik Fon Sepeti Fonu olmak üzere iki yeni ürünü Inveo Portföy fon ailesine eklediklerini belirten Çun, orta-uzun vadede birikimlerini bu temalar kapsamındaki sektörlerde faaliyette bulunan yurt dışıve yurt içindeki öncü şirketlerde değerlendirmek isteyen yatırımcılar için bir fırsat olduğunu ifade etti.

Halim Çun, sektörde her alanda öncü olma hedefiyle çalıştıklarını, modern portföy yönetimiyle getiri performansında fark yaratırken yeni finansal teknolojiler aracılığı ile de daha çok sayıda yatırımcıya ulaşmayı hedeflediklerini ekledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.