Dünyanın en büyük fast food zincirinin kuruluş hikayesi bu filmde

The Founder’ın teaser’ı yayınlandı…

Richard ve Maurice “Mac” McDonald kardeşlerle güçlerini birleştirerek çok kısa sürede dünya çapında bir besin zinciri ağına dönüşüp sektörü domine eden Ray Kroc’un hikayesinden beyazperdeye uyarlanan The Founder’dan yepyeni teaser geldi.

Fast food severlerin baş tacı olacak olan film her gün ortalama 68 milyon müşteriye servis yapan markanın bir nevi belgeseli olacak. Mr. Banks ile sektör biyografilerine bir hayli alışkın olan John Lee Hancock’un yönetmen koltuğuna oturduğu yapımda başrollerde usta oyuncu Michael Keaton ve Laura Dern bulunuyor. Filmin kadrosunda ikilinin yanı sıra Patrick Wilson, Linda Cardellini, Nick Offerman, John Carroll Lynch ve B.J. Novak da bulunuyor. Filmin senaryosunu ise Şampiyon ile gönüllere taht kuran senarist Robert Siegel üstlendi.

Film 24 Şubat 2017’de Türkiye’de vizyona girecek.

https://www.youtube.com/watch?v=KH3b6bs8llA

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.