Dünyaca ünlü oyuncu Russell Crowe, aldığı kilolarla dikkatleri üzerine çekiyor

Son dönemde aldığı kilolarla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Russell Crowe, arkadaşı Britney Theriot ile birlikte Sidney Havaalanı’nda objektiflere yakalandı. Bir ara kıyafetini düzelten 55 yaşındaki oyuncuyu görenler tanıyamadı.

Dünyaca ünlü oyuncu Russell Crowe, son günlerde aldığı kilolarla dikkatleri üzerine çekiyor. Crowe’un Unhinged filmindeki rolü için bilerek kilo aldığı öne sürülse de, birçok hayranı zaten fazla kilolarıyla sorunu olan Crowe’un rol için bile olsa bu kadar şişmanlamasının sağlığını tehlikeye attığını savunuyor.

blank
Russell Crowe

YORUM YAĞDI!

Oyuncunun sosyal medya platformlarında görüş bildiren bazı hayranları “Böyle bir ortamda böyle bir halde bu fotoğrafları çekmeniz çok mu gerekliydi?” derken, bazıları da “Onun kadar ünlü biri her an görüntüleneceğini bilmeli” diye yazdı.

Russell Crowe
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.