Dünyaca ünlü oyuncu Richard Gere, 30 yıl aradan sonra ilk kez ekranlara dönüyor

Dünyaca ünlü oyuncu Richard Gere, drama dizisi Mother Father Son ile 30 yıl aradan sonra ilk kez ekranlara dönüyor.

İlk büyük TV başrolü ile ekrana dönen Gere, dizide Max karakterine hayat verecek. Dizi, 23 Ağustos Pazar saat 21.00’de BBC First ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

DİZİNİN KONUSU

Dünyanın en etkili medya imparatorluklarından birinin patronu olan Max’in herkes hakkında bildiği karanlık sırlar vardır ve bu gücünü acımasızca kullanır.

blank

Oğlu Caden, Max’in ödüllü borazanı ‘The National’ gazetesinin en genç editörüdür. Ancak babasının beklentilerinin baskısı altında ezilmekte ve kendini kokain ile uyuşturmaktadır. Caden’in ölçüsüzlüğü büyük bir inmeye neden olunca çaresiz bir çocuk gibi olur.

Max’in ayrıldığı eşi Kathryn için bu, Max’in ondan koparıp aldığı o hassas çocukla yeniden bağ kurma şansıdır. Max ve Kathryn oğullarının ruhu için savaşırken, bir savaş daha başlamak üzeredir; ülkenin kalbi için bir savaş…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.