Dünyaca ünlü oyuncu Charlize Theron oyunculuğa ara veriyor

Dünyaca ünlü oyuncu Charlize Theron, oyunculuğa bir süre ara vereceğini duyurdu. Theron, kızlarıyla ilgilenmek istediğini belirtti.

En son Netflix yapımı The Old Guard filmiyle izleyici karşısına çıkan Charlize Theron, oyunculuğa bir süre ara vereceğini açıkladı.

Hello! dergisine konuşan Theron, “Bir süreliğine sadece annelik yapmak için ara veriyorum. Listemiz o kadar kabarık ki asla geri dönmeyecek değilim ama bir süre ara vermeye ihtiyacım var. Kendimi çok tatmin olmuş hissediyorum” dedi.

Theron, pandemi nedeniyle okulların kapanmasından sonra çocuklarına evde eğitim vermeye devam ediyor. Ünlü oyuncu, öğretme yeteneğinin standartşara pek uymadığını ve bunun kendisini strese soktuğunu söylemişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.