Dünyaca ünlü müzisyen Adele, müzikalde oynamaya hazırlanıyor

Dünyaca ünlü müzisyen Adele, sözleri ve müziği Lionel Bart tarafından üretilen ‘Olivier’ müzikalinde oynamaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz Şubat ayında Grammy’den yılın en iyi albümü ve en iyi şarkısının da aralarında bulunduğu beş ödülle ayrılan 29 yaşındaki İngiliz şarkıcı Adele, müzikal filmde oynamaya hazırlanıyor.

Les Misérables, The Phantom of the Opera, Cats gibi dünyaca ünlü müzikallerin yapımcısı Cameron Mackintosh tarafından Working Title Films Stüdyolarında çekilecek olan Olivier müzikalinin kast aşaması halen devam ediyor.

Bir İngiliz tiyatro müzikali olan Oliver, Charles Dickens’ın Oliver Twist romanına dayanarak yapılmıştır.

İlk kez 1963 senesinde başarılı bir şekilde Broadway’de sahneye çıkan eser, 1968 senesinde müzikal film haline getirilmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.