Dünyaca ünlü isimlerden Ukrayna’ya destek!

Dünyaca ünlü isimler Rusya’nın Ukrayna’ya açtığı savaş için sosyal medya üzerinden düzenlenen kampanyaya katıldı.

Dünyaca ünlü sinema yıldızları, sporcular ve müzisyenler, Rusya’nın başlattığı savaşta Ukrayna’ya destek olmak amacıyla sosyal medya kampanyasına katıldı.

Uluslararası savunma örgütü Global Citizen, “#StandUpForUkraine” etiketi ile Ukrayna ve dünyanın diğer bölgelerindeki insani yardım çabalarını finanse etmeye çağıran kampanya başlattı.

Kampanyaya, aralarında Bruce Springsteen, Hugh Jackman, Elton John, Jon Bon Jovi, Jonas Brothers ve Billie Eilish’in bulunduğu birçok ünlü isim katıldı.

ABD’li ünlü rock sanatçısı Bruce Springsteen Twitter’da yayımladığı videoda, “Ukrayna’daki ve dünyanın dört bir yanındaki mültecilerin şimdi yardımımıza ihtiyacı var.” ifadesini kullandı.

Kanadalı şarkıcı ve söz yazarı Celine Dion, Instagram üzerinden paylaştığı videoda, “Dünya liderlerini evlerini terk etmek zorunda kalan herkese yardım etmeye çağırıyorum.” dedi.

Barbra Streisand, kampanyayı desteklediğini belirtti.

Sacramento Kings, Toronto Raptors and Memphis Grizzlies gibi basketbol takımlarının da destek verdiği kampanyaya, The Weeknd, Demi Lovato, Madonna, Miley Cyrus, Ozzy Osbourne, U2 ve Katy Perry gibi birçok yıldız ve müzik grubu da destek oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.