Dünyaca ünlü İngiliz sanatçı David Bowie anısına posta pulları

Sınırlı sayıda. Koleksiyoncular tetikte bekliyor.

Dünyaca ünlü İngiliz sanatçı David Bowie, 69 yaşında, kanser sebebiyle hayata gözlerini yummuş ve milyonlarca hayranını üzüntüye boğmuştu.

Birleşik Krallık Posta Servisi, Bowie’nin anısına hazırlanan yeni bir seri posta pullarını tanıttı. Pulların ortak noktası ise, David Bowie’nin ta kendisi.

Sınırlı sayıda üretilen bu pullar, 14 Mart’tan itibaren temin edilebilecek. Şimdiden birçok koleksiyoncunun tetikte beklediğini ve özellikle Ebay gibi platformlarda yüksek fiyatlara satışa sunulabileceklerini tahmin edebiliyoruz.

The Royal Mail Group, daha önce The Beatles (2010) ve Pink Floyd (2015) gibi önemli isimler için de pul çalışmaları yapmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.