Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Nicole Kidman, Türkiye’nin Yüzü Oldu

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Nicole Kidman, Türk turizmin tanıtımı için çeşitli gazetelerde Türkiye’nin yüzü oldu.

Habertürk’ün haberine göre, uluslararası medya kuruluşu Global Connection (GC), Türk turizminin tanıtımı amacıyla Rusya ve Almanya’nın etkili gazeteleri ile ortak yayına imza attı.

Hollywood sinemasının önde gelen oyuncularından Nicole Kidman’lı kapak ile piyasaya çıkan yayın, Die Welt ve Welt Kompakt ile birlikte Alman okuyucularla buluştu. Yayın, 14 Mart’ta da Pravda ile Rus okuyuculara ulaşacak.

‘Gelibolu’yu görmek istiyorum’

Kidman, röportajda “Türkiye’de nerede tatil yapmak istersiniz” sorusuna, “İstanbul dememi bekliyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Ortak bir tarihi paylaşıyoruz, o yüzden ben en çok Gelibolu’yu görmek istiyorum” cevabını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.