Dünya yıldızları Dosso Dossi Fahion Show için Türkiye’ye geliyor

Dünya müzik piyasalarında fırtınalar estiren Arash, Brianna, Kati Line, Chris Thrace ve Vera Brejneva, 14 – 19 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Dosso Dossi Fahion Show için Türkiye’ye geliyor. Türkiye’de de çok sevilen parçalara imza atan yıldızlar, Antalya’da birer konser verecek.

Bir hafta boyunca moda etkinlikleri ve konserleri ile gündem yaratan Dosso Dossi Fashion Show, yeni etkinliği için startı verdi. Çoğunluğunu Ruslar’ın oluşturacağı 30 ülkeden yaklaşık beş bin kişinin katılımı ile gerçekleştirilecek şov kapsamında, dünya müzik piyasalarında fırtınalar estiren Arash, Brianna, Kate Line, Chris Thrace ve Vera Brejneva birer konser verecek. Mardan Palace Hotel’de 14 – 19 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek konserler, kış döneminde Antalya’nın tanıtılması açısından önemli bir hareket yaratacak. Bölgedeki beş oteli kapatarak turizme katkı sağlayacak olan Dosso Dossi Fashion Show, çeşitli sürpriz gösteriler ve Türkiye’nin en büyük maskeli balosuna da ev sahipliği yapacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.