Dünya Turu parmakların ucunda

Dünyanın her yerini gezmek kuşkusuz herkesin hayalidir. Buna zaman ve paranın yetmediği durumlar engel olduğu için herkes bu imkana sahip olamaz.

Her zaman gezmeye ihtiyacınız olduğunda yeni yerler keşfetmek istersiniz ya da gidip çok beğendiğiniz yerleri, defalarca sevdiklerinize anlatmaya doyamazsınız. Bu durumlar söz konusu olduğunda ihtiyacınızı milyonlarca kişiyle paylaşmanız için en ideal yöntemdir.

Gezi anılarınızı ve tavsiyelerinizi paylaşmak için bir ortama ihtiyacınız vardır bu web sitesi tam da bu ihtiyacınız içindir.

Gezmediğiniz bir yeri anlatmanız zor olsa da, çok iyi bildiğiniz yerleri kolayca anlatabilirsiniz ve bu durum size yeni yerler keşfetme heyecanını da sunar.

Sisteme Nasıl Dahil Olursunuz?

Sitedeki iletişim bölümüne gezi yazınızı ekleyerek, varsa elinizdeki fotoğrafları da eklediğinizde web site yönetimi tarafından sisteme girilecek olan rehberinizi birçok insanla paylaşabilirsiniz.

Her geçen gün yeni bir dünya turu macerasını keyifle okuyacağınız, çevrenizden dinlediğiniz anıları ölümsüzleştireceğiniz sitede, deneyimlerini milyonlarla paylaşmanın keyfini yaşayacaksınız. Birbirinden ilginç gezi yazılarınızı kendi dilinizle yayınlayarak, amatör gezginlere rehberlik edebilirsiniz.

Siz de bu sisteme dahil olarak paylaştıkça çoğalan bilgi ve deneyimlerinizi yeni yerler keşfetmeye hazırlanan kişilere sunabilirsiniz.

Her Yer Hakkında Yazabilirsiniz

Türkiye’nin en büyük gezi rehberi olma amacıyla kurulan sitede, yurt içi ve yurt dışındaki her yerle ilgili nitelikli bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. İstediğiniz samimiyette paylaştığınız yazılarınızı milyonlara okutmak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Nerenin mutfağı güzeldir, gezdiğiniz şehrin en meşhurları nelerdir anlatarak, deneyimlerinizden genç yaşlı herkesin yararlanmasını sağlayabilirsiniz. Birbirinden farklı yerler keşfetmeyi seviyorsanız, diğer yazarların deneyimlerinden yola çıkarak kendi dünya turu rotanızı oluşturabilirsiniz.

Özellikle gezmeyi seven ve yeni yerler keşfetmek için yaşayanlara en güzel şekilde yararlanabilecekleri bir günlük olacak olan sitemizde, dünyanın neresinde olursanız olun bilgilerinizi paylaşabileceksiniz.

Eğer sizde gezi rehberi sitesinde yer almak isterseniz dunyaturu.info adlı web sitesinii ziyaret edebilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.