Dünya güzellik sektöründe bir ilk! “Kirpikte Altın Oran”

Kirpiğin altın oranını buldu…

Dünya güzellik sektöründe ülkemizi başarıyla temsil eden ve birbirinden ünlü isimlere yaptığı kirpik tasarımlarıyla ve buluşlarıyla defalarca ödüle layık görülen Kübra Karaöz, kirpiğin altın oranını keşfeden yeni bir alet icat ederek bir ilke imza attı.

Yaptığı buluş sayesinde uluslararası dikkat çeken Kübra Karaöz, tüm patentlerinin kendisine ait olduğu icadını yakında güzellik sektörüne sokacaklarını belirtti.

Göz pınarı ve gözün bitiş noktasındaki mesafeyi ölçen aletle, her bir kirpiğin taşıyabileceği kirpik hesap ediliyor ve matematiksel ölçumle kirpik tasarımı yapılıyor diyen buluş sahibi Kübra Karaöz, şimdiden Avrupa ve Uzak Doğu ülkelerinin dikkatini çektiklerini belitti.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.