Dünya futbolunun yıldızı Didier Drogba dolandırıcılık iddiasıyla karşı karşıya!

Dünya futbolunun yıldızları arasındaki Didier Drogba, dolandırıcılık iddiasıyla karşı karşıya!

Bir dönem Galatasaray forması da giyen Didier Drogba hakkında olay yaratacak bir dolandırıcılık iddiası ortaya atıldı.

Fildişi Sahili’nin efsane futbolcusunun kurduğu yardım vakfına verilen paraların gerekli yerlere ulaştırılmadığı iddia edildi.

Daily Mail’in haberine göre, 1.7 milyon pound’luk bütçesi bulunan vakfın sadece 14.115 pound’u amaçlara yönelik kullandığı, 439,321 pound’un ise bağış toplama için verilen partilere harcandığı öne sürüldü.

Drogba’nın bağış toplarken Fildişi Sahili’ne hastane ve klinik yaptırma sözü verdiği, ancak sadece içi boş bir klinik binası yaptırdığı ifade edildi.

Hayırseverler Kurumu’nun konuyla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

SOSYAL MEDYADAN CEVAP VERDİ

Öte yandan Twitter’dan bir açıklama yapan Drogba, “Ben hiçbir sahtekarlık, hiçbir yolsuzluk yapmadım. Yönetim eksikliği de söz konusu değildir. Yalan söylemedim” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.