Dünya futbolunun yıldız ismi Zlatan Ibrahimovic’ten şaşırtan imza!

İsveçli futbolcu Zlatan Ibrahimovic, ülkesinin futbol kulüplerinden Hammarby‘ın hisselerinin yarısını satın aldı.

Allsvenskan ekiplerinden Hammarby, Zlatan Ibrahimovic‘in kulüpten hisse satın aldığını açıkladı. İsveçli futbolcu, dün sosyal medya hesaplarından sırtında isminin yazılı olduğu Hammarby formasını paylaşmıştı. Yıldız futbolcunun bu paylaşımı, olası bir transfer duyurusu olarak yorumlanmıştı ancak işin aslı ortaya çıktı. Hammarby, yaptığı açıklamayla Zlatan Ibrahimovic‘in kulüpten hisse satın aldığını ve ortaklardan biri olduğunu ifade etti.

blank
Zlatan Ibrahimovic

“KULÜBÜ VE TARAFTARI HER ZAMAN SEVDİM”

Ibrahimovic de Hammarby‘ın tutkulu taraftarlara sahip olduğunu belirterek, “Kulübü ve taraftarları her zaman sevdim. Son yıllarda saha içinde ve dışında takımın yaptıklarından çok etkilendim.” şeklinde görüş belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.