‘Dünya Böbrek Günü’ için ünlü isimler ve çocuklar mutfağa giriyor

Ayça Erturan, Hazar Motan ve Almila Ada, Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk’in ev sahipliğinde, Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Dilistan Shipman moderatörlüğünde çocuklar ile mutfağa girecek.

Tüm dünyada Mart ayının ikinci haftası çeşitli etkinliklerle kutlanan ‘Dünya Böbrek Günü’ için ünlü isimler ve çocuklar mutfağa giriyor.

Dünya Böbrek Günü için bu yıl ‘Çocuklarda Obezite’ temasını ele alan Türk Böbrek Vakfı’nın ikinci etkinliği olarak hayata geçirilecek çalışmada, Bilgi Üniversitesi Gastronomi Bölümü Başkanı Dr. Dilistan Shipman moderatörlüğünde ünlü oyuncuların katılımıyla bir mutfak etkinliği gerçekleştirilecek. Etkinlikte çocuklarda obezite ile ilgili yapılması gerekenler, doğru ve bilinçli beslenme ve sağlık üzerinde doğrudan etkisi olan beslenme hataları ele alınırken sağlıklı tarifler de çocuklar eşliğinde hayata geçirilecek.

Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk ev sahipliğinde ve Dr. Dilistan Shipman moderatörlüğünde gerçekleştirilecek etkinliğe, ünlü oyuncular, Ayça Erturan, Hazar Motan ve Almila Ada’nın yanı sıra öğrenciler de katılacak. Sağlıklı beslenmeye dair önemli bilgilerin paylaşılacağı bu renkli etkinlikte, siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Yer : Kanyon AVM – İntema Yaşam Mutfağı / Levent

Tarih : 11 Mart 2019, Pazartesi

Saat : 11.00

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.