‘Düğün Dernek 2 Sünnet’in yayınlanan ilk teaser rekora koşıyor

Düğün Dernek efsanesi geri dönüyor! Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut ve Rasim Öztekin’in paylaştığı ‘Düğün Dernek 2 Sünnet’in yayınlanan ilk teaser’ı 5. Gününde 724 bin kişi tarafından izlendi!

24 AYLIK HASRET SONA ERİYOR

Serinin ilk filmi ‘Düğün Dernek’ henüz vizyondayken, ikinci filmi beklemeye başlayan sinemaseverler, filmden ilk görüntülerin bulunduğu 33 saniyelik teaser’ı tüm hafta sonu, sosyal medyanın zirvesinde tuttu. 2 yıldır serinin ikinci filmi için geri sayan hayranlar ilk görüntülerle hem bir nebze hasret giderdi, hem de heyecanları iyice arttı!

‘Düğün Dernek 2 Sünnet’ sadece YouTube’ta paylaşılan tek link üzerinden 724 bin organik izlenme sayısına ulaşarak dudak uçuklattı!

BKM imzalı ‘Düğün Dernek 2 Sünnet’ 4 Aralık 2015 itibarıyle tüm Türkiye’yi güldürecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.