D&R’ın “Sağlıklı Yaşam” etkinliklerinde bu haftaki konuğu Ayşe Tolga’ydı

D&R, sağlıklı yaşam konusunda uzmanlaşmış isimlerin katıldığı “Sağlıklı Yaşam” etkinlikleri kapsamında oyuncu, aromaterapist ve sağlıklı yaşam koçu Ayşe Tolga’yı ağırladı.

Ayşe Tolga, D&R Zorlu’da gerçekleşen söyleşi ve imza gününde sağlıklı yaşam tutkunlarıyla buluştu. Etkinlikte takipçilerinin sorularını yanıtlayan Tolga, kendisini dinlemeye gelenlere sağlıklı beslenmenin ve iyi yaşamanın tüyolarını verdi.

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, sağlıklı yaşam konusunda deneyim sahibi isimleri sağlıklı yaşam tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. “Sağlıklı Yaşam” etkinlikleri kapsamında bu hafta sonu oyuncu ve klinik aromaterapist Ayşe Tolga D&R Zorlu’nun konuğu oldu.

blank

Oldukça yoğun geçen imza gününde Tolga, kendisini dinlemeye gelenlerle söyleşi düzenledi ve kitaplarını imzaladı. Etkinlikte katılımcıların merak ettiği sorulara cevap veren Ayşe Tolga, işi dolayısıyla her zaman fit ve sağlıklı görünmesi gerektiğini, kişisel yolculuğunu anlattığı kitaplarıyla kendi hikayesini sağlıklı yaşama merak salmış olanlarla paylaşmak istediği belirtti.

Farklı yaş gruplarının sağlıkla ilgili hikayelerini dinleyip onlarla çalışma şansı yakaladığını ve bu bilgileri insanlara anlatması gerektiğini düşündüğünü söyleyen Tolga, “Kitap olsun, sosyal medya kanalım olsun, her zaman insanlarla daha yakın olabileceğim yollar aradım” dedi.

Söyleşi sırasında egzersiz konusuna da değinen Ayşe Tolga, “Nasıl egzersiz yapacağınızı bilmeniz gerekiyor. İnsanlara neyi nasıl yapacaklarını anlatmak için “8 Haftada Değişim” kitabını yazdım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.