Dream TV yayın hayatına yeniden başlıyor!

Demirören Medya bünyesinde bulunan, Türkiye’nin Sevilen müzik kanalı Dream TV müzik dünyasına yeniden merhaba diyor…

‘Hayalini İzle’ sloganıyla 2003 yılında yayın hayatına başlayan ve kısa sürede müzik kanalları arasında farkını ortaya koyan Dream TV, 1 Temmuz 2023’te yeniden yayın hayatına başlıyor.

D Smart 111. Frekans ve D Smart GO’dan izlenecek olan kanal dünya listelerinin en iyi ve tüm zamanların unutulmaz kliplerini izleyici ile buluşturacak.

Müzik Kanalları ve Radyolar Genel Yayın Yönetmeni Fatih Uslu, Dream TV’nin yeniden yayın hayatına başlamasının müzik dünyası için sevindirici bir haber olduğunu söyledi ve “Dream TV, 20 sene önce doğmuştu. Gençlerin vazgeçilmezi olan Dream TV ile bir dönem büyüdü. 3 yıl sonra yeniden yayına geçerek, gençlerin hayallerine eşlik etmeye kaldığımız yerden devam edeceğiz. Heyecanlıyız” dedi.

Festivallerden konserlere, en iyi videolardan en güzel anlara, müziğe dair her şeyin takip edileceği Dream TV yıldızlarla yapılan özel röportajları ile de çok konuşulacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.