D&R’dan sonbaharın keyfini çıkarmak isteyenlere tavsiyeler

Sonbahar kapıyı çaldı ve yavaş yavaş içeri sızıyor. Evde vakit geçirmek için son derece elverişli olan bu mevsimde hobilerinize zaman ayırmaya ne dersiniz?

Evde geçireceğiniz en güzel anlara eşlik edecek binlerce ürün sunan D&R’la pek çok farklı ve eğlenceli aktivite yapabilir, en az açık havada geçirilecek keyif dolu saatler kadar neşeli zaman geçirebilirsiniz!

Yağışlı ve soğuk bir hafta sonunda evde geçirilecek saatler sizi mutsuz etmesin. Oyuncaktan kitaba, plak ve pikaplardan oyun konsollarına, elektronik cihazlardan hobi malzemelerine kadar pek çok ürünü müşterileriyle buluşturan D&R, evden çıkmadan eğlenmenin yollarını arayanlara birbirinden keyifli alternatifler sunuyor.

Bir yemek masasının etrafında en sevilen arkadaşlarla olmak gibisi yok
Sonbaharda mutfak becerilerinizi geliştirebilirsiniz! D&R’dan bir yemek kitabı seçin ve kendinizi mutfağa atın. Ana yemeklerden tatlılara, her hafta farklı tarifler deneyin. Hazırladığınız lezzetleri en sevdiğiniz arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın!

Spor yapmanın ve zinde kalmanın tam sırası!

Gelecek yaza şimdiden hazırlanın. Kendinizi yenilemek, bedeninizin daha zinde olmasına fırsat vermek için değişime başlayın. Ekipmanlarınızı D&R’dan tamamlayın ve spor yapmak için harika ev aktivitelerinden birini uygulayın.

Müzikle dolu bir gün

Ev keyfinize eşlik edecek şarkılardan oluşan bir müzik listesi çok hoşunuza gidebilir. Bunun için D&R’da pek çok pikap ve plak yer alıyor. Ion Superior LP 7 in 1 ve Lenco TT 34 gibi pikap modelleri, retro meraklılarına hitap eden seçenekler arasında bulunuyor. Biraz daha teknoloji odaklı düşünenlerdenseniz, ses konusunda oldukça iddialı, bir nevi ev aksesuarı da olan JBL Clip 3 Squat ile müziğin zevkini her an yaşayabilirsiniz.

Konsol oyunları gibisi yok

Oyun oynamaktan asla vazgeçmeyenlerdenseniz ve son teknoloji oyun konsollarında aile üyeleriyle futbol keyfi yapmak isterseniz, D&R tam size göre! Üstelik ufak tefek hediyelerle oyunların daha da heyecanlı olmasını sağlayabilirsiniz. D&R’da “FIFA 20”, “Battlefield V”, “Forza Horizon 4”ün de aralarında olduğu sınırsız oyun seçeneğinin yanı sıra PlayStation, Xbox, Nintendo gibi eğlence makinesi oyun konsolları yer alıyor.

Arkadaşlarım olmadan asla diyenlere

Kutu oyunları, arkadaşlarınızı bir araya getirmek ve onlarla keyifli zaman geçirmek için harika bir yol sunuyor. Evde geçirmeye karar verdiğiniz bir hafta sonunda, arkadaşlarınızla bu oyunlardan oynayabilir, bol kahkahalar ile gününüze neşe katabilirsiniz. D&R’da Monopoly’den Scrabble’a, Tabu’dan Jenga’ya en eğlenceli kutu oyunu seçenekleri yer alıyor.

Evde beraber vakit geçirmenin eğlenceli yolu: Puzzle

Puzzle için doğru parçayı bulana kadar saatler geçebilir. Puzzle yapmanın en iyi yanı ise bittikten sonra başarmanın verdiği mutluluktur. Yapılması en keyifli puzzle seçenekleri D&R’da sizi bekliyor.

Kitap okumanın mevsimi olmaz

Yazın okuduğunuz kitaba sıcak bir çay eşliğinde devam edebilirsiniz. Saatler boyunca durmadan okuyan tutkulu kitapseverler için tasarlanan Kobo Libra H2O eOkuyucu; D&R’da yer alıyor. Ayrıca D&R, yeni çıkan kitaplardan en çok okunanlara kadar her türlü beğeniye uygun binlerce kitap alternatifi sunuyor.

Eğlence ve kahkaha dolu anlara hazır olun

Herkes şarkı söylemeyi sever, sesi şarkı söylemeye uygun olmasa bile! D&R’da yer alan karaoke setleriyle evde müthiş bir ambiyans yakalayabilir, en sevdiğiniz şarkılara ailecek eşlik edebilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.