DR. Sadık Ahmet Caddesi’nde Yol Söküm Çalışmaları Başladı

Nevşehir Belediyesi tarafından altyapısı yenilenerek sıcak asfalt serimi gerçekleştirilecek olan Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nde çalışmalar başladı.

Nevşehir Belediyesi tarafından Alacaşar Yolu olarak bilinen ve Borsa Kavşağı’ndan başlayarak Kapalı Pazar Yeri arkasını takip edip Hayvan Pazarı’na kadar uzanan Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nde altyapı yenileme ve sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilecek.

Mahalle sakinlerinin ve araç sürücülerinin mağduriyetlerini en aza indirmek için etap etap çalışma yapılacak olan cadde de ilk etap çalışması Kapalı Pazar Yeri arkasından başlayarak Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi’ne kadar olan bölümde gerçekleştirilecek.

Sabah erken saatlerden itibaren trafiğe kapatılan caddenin bu bölümünde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yol söküm çalışmalarına başlandı.

Yol söküm çalışmalarının tamamlanmasının ardından Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince içme suyu ve kanalizasyon hattı yenilenecek ve bölgede ilk kez yağmur suyu hatları döşenecek.

Altyapı yenileme çalışmalarının ardından ise daha önce parke kaplı olan cadde de sıcak asfalt serimi yapılacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.