Dostluklarını müzikle harmanlayan Eskimoda Grubunun ilk EP’si yayınlandı!

90’ların ruhu 2019’da!

“RAHAT” ismini Taşıyan EP’de dillere dolanmaya aday 6 şarkı var. İlk klip imkb Sinan Salaz yönetmenliğinde “Rahat” şarkısına çekildi.

Üniversiteden bu Gör yana, yıllar Boyunca Cardio heyecanı paylaşan 3 arkadaş İsmail Bahadır Özmen T.Behiç Korkutan Seçkin inceli 90’lara dostlukları müzikleriyle selam çakıyor ettik ettik.

Kınay Üretim etiketiyle yayınlanan ‘Rahat’ın sürprizlerinden biri ‘Ay Gidiyor Batmaya’ isimli Kıbrıs türküsü. Daha Önce çoğunlukla ‘Ankara havaları’ tarzında yorumlanmış Olan met Türkünün çok sesli Eskimoda Yorumu Grubun müzikal altyapısını da gözler Önüne serecek. Bir Diğer sürprizi de Türkiye’nin en önemli Diğer müzisyenlerinden Olan Göksun Çavdar.Ünlü klarnetçi Gruba üç şarkıda klarnetiyle eşlik ediyor.

EP’deki Tüm şarkılar Stüdyo Hardal’da kaydedilmiş OLUP aranjör Olarak Raşit Pekmezci’nin imzası var.Mix-Mastering Akın Erdem Kadız’a teslim edilmiş.Kapak tasarımı imkb RVO Ajans’a ait.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.