‘Döndüm Ben’in merakla beklenen fragmanı görücüye çıktı

Başrollerini Burak Satıbol, Ayhan Taş, Dilara Öztunç ve Sadi Celil Cengiz’in paylaştığı iddialı komedi filmi ‘Döndüm Ben’in merakla beklenen fragmanı görücüye çıktı.

Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın üstlendiği, yapımcılığını Nadir Yakut’un yaptığı, senaryosunu Volkan Hamamcıoğlu ve Cengiz Eşiyok’un kaleme aldığı ‘Döndüm Ben’in fragmanı büyük beğeni topladı.

blank

22 Şubat’ta Vizyonda

22 Şubat’ta seyirciyle buluşacak olan ve birbirinden başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Döndüm Ben’ filminde ‘Evliliğini bitirme planları yapan Cenk’in, eşi Melda’nın çocuk sahibi olmak istediğini açıklamasından sonra bu durumdan kurtulabilmek için arkadaşı Samet’e danışmasıyla gelişen olaylar komik bir dille anlatılıyor.

YouTube video

Oyuncular: Burak Satıbol, Ayhan Taş, Dilara Öztunç, Sadi Celil Cengiz, Dost Elver, Erdal Küçükkömürcü, Volkan Başaran, Yiğit Arı, Çisem Çancı, Hülya Şen, Sabahattin Yakut, Serdar Sezgin

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.