Donald Trump’ın 130 koruması koronavirüse yakalandı

ABD Başkanı Donald Trump’ı koruyan 130 gizli servis çalışanı koronavirüse yakalandı.

ABD Başkanı Donald Trump’ı koruyan 130 gizli servis personelinin koronavirüs (Covid-19) testlerinin pozitif çıkması sonucu karantinaya alındıkları duyuruldu.

Washington Post’ta yer alan haberde, Başkan Trump’ı korumakla görevli 130 gizli servis çalışanının seçim dönemindeki kampanyalarda ya koronavirüse yakalandığı ya da temaslı oldukları için karantina altına alındığı ifade edildi.

Haberde, Trump’ın seçimden önceki 3 günde 14 miting düzenlemesi sebebiyle virüsün çalışanlar arasında hızla yayılmış olabileceği ifade edildi.

Mitinglerde çalışanların sosyal mesafeye uymadığı ve maske takmadığı görüntülenmişti.

TRUMP DA KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞTI

Trump, 2 Ekim’de yaptığı Twitter paylaşımında, “Bu gece First Lady ve benim Kovid-19 testimiz pozitif çıktı. Karantina ve iyileşme sürecine hemen başlayacağız. Bu süreci beraberce atlatacağız” ifadeleriyle koronavirüse yakalandığını açıklamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.