Dominik’teki Acun Ilıcalı yoksul aileleri unutmadı!

Survivor 2020 çekimleri nedeniyle Dominik’te bulunan Acun Ilıcalı’nın maddi durumu iyi olmayan ailelere Ramazan Ayı boyunca yardım yaptığı ortaya çıktı.

Elazığ depremi nedeniyle zarar gören vatandaşlar için başlattığı yardım kampanyasında 51 milyon TL bağış toplayarak dikkat çeken Acun Ilıcalı’dan bir yardım hamlesi daha geldi.

Survivor 2020 çekimleri nedeniyle Dominik’te bulunan Acun Ilıcalı, Türkiye’de yaşayan yoksul aileleri unutmadı. Ilıcalı’nın Ramazan Ayı boyunca Esenyurt’ta yaşayan roman vatandaşa gıda yardımında bulunduğu öğrenildi. Dominik’te bulunan Acun Ilıcalı yoksul aileleri unutmadıIlıcalı, tam 750 haneye gıda yardımında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.