Dokuz Eylül Rotary’den Bisiklet Şenliği

İzmir Dokuz Eylül Rotary Kulübü Eş Pedal, Ege Pedal ve Dost Pedal Derneği ile birlikte “Bisiklet Şenliği” düzenledi. Bostanlı Sahil’den Sasalı Doğal Yaşam Parkı’na temiz bir çevre için farkındalık yaratmak adına düzenlenen şenlikte 140 kişi pedal çevirdi.

İzmir Dokuz Eylül Rotary, Dokuz Eylül Rotaract ve Interact Kulübü, Eş Pedal, Ege Pedal ve Dost Pedal Dernekleri’nin de katılımlarıyla Karşıyaka Bostanlı’dan Sasalı Doğal Yaşam Parkı’na Bisiklet Şenliği düzenledi. 140 kişinin pedal çevirdiği etkinliğin bitiminde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla piknik alanında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Bu yıl 5. sini düzenledikleri şenliğine ilginin ve katılımın büyük olduğunu dile getiren Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Metin Yorgancıoğlu, “Amacımız temiz bir çevrenin önemine farkındalık yaratmaktı. Gençlerimiz ve üyelerimiz ile birlikte Ege Pedal, Eş Pedal ve Dost Pedal Derneklerinin de katılımlarıyla çok renkli bir gün yaşadık. Bostanlı’dan Sasalı’ya kadar pedal çevirerek bitiminde orada katılımcılarımızla birlikte sucuk ekmek partisi yaparak, tişört ve Sweatshirt hediyelerimizden oluşan bir de çekiliş düzenledik. Hem çok eğlendik hem de doğada olmanın tadını çıkardık. Çevre adına da büyük bir farkındalık yaratmış olduk. Katılan herkese çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.