Doğuş’tan yepyeni klip “Arter”

Yaptığı hit çalışmalarla adından söz ettiren sanatçı Doğuş, ‘Arter’ isimli yeni şarkısını ve şarkısının klibini tüm dijital platformlardan hayranlarının beğenisine sundu.

Yönetmenliğini C.Özkan Yılmaz ve Recep Yenigün’ün üstlendiği klip youtube da büyük ilgi görürken, şarkı 24 saat geçmeden itunes dünya pop sıralamasın da iki numaraya yükseldi. Bir çok şarkıyı geride bırakarak kısa sürede büyük başarı yakalayan Doğuş “Çalışmam dünya listelerinde büyük başarı yakaladı. Başarılara alışkın bir insanım, son zamanlar da müzik piyasasında dalgalanmalar var. Ama bu beni yıldıramaz. Hayranlarıma ve müzik severlere en iyi şarkıları sunmak zorundayım. Bundan sonra da aynı şekilde üretmeye devam edeceğim” dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.