Doğukan Tufan “Yaz Kenara”

Yaşar Kekeva Plakçılık etiketiyle, sözü müziği kendisine, prodüktörlüğü ve düzenlemesi Nida Şan’a ait ilk teklisi “Yaz Kenara” ile DOĞUKAN TUFAN biri akustik olmak üzere iki versiyonla müzikseverlere merhaba diyor.

Çok küçük yaşından itibaren müziğin içinde olan ve kendi şarkılarını yazan Doğukan Tufan, aynı zamanda mimarlık yapmaktadır. ilk profesyonel çalışması olan “Yaz kenara” ile müzik severlere merhaba diyen genç müzisyen, “Şarkılarımı yaşayarak ve hissederek yapıyorum. Ben insanlar biriktirip hikayesi olan şarkılar yazıyorum. O hikayelerin baş kahramanları ise yine O insanlar. Kim kendi hikayesini dinlemek istemez ki? O nedenle yaptığım müziğe inanıyorum ve müzik sektöründe uzun yıllar yer almak istiyorum”, diyerek oldukça iddialı geliyor.

Mayıs ayının ilk haftasında yayınlanan “Yaz Kenara” her iki versiyonu ile bu yazın iddialı şarkılardan biri olmaya aday.

Sözü ve müziği Doğukan Tufan’a ait olan “Yaz Kenara” biri akustik olmak üzere iki versiyon olarak müzik severlerle buluşuyor. Şarkının iki versiyonun da düzenlemesi Nida Şan’a mix-mastering ise Caner Ünlü’ye’a ait. Ayrıca Yaz Kenara şarkısında bas gitarda Metehan Köseoğlu, akustik gitarda Serkan Geçin, bas gitarda Görkem Oker, kemanlarda, Hande Şan, Altuğ Öncü, Onur Nar, vokal de ise Pınar Çubukçu yer almaktadır.

Şarkının klibi çok özel bir ekiple oldukça farklı bir senaryo ile çekildi. Ahu Şentürk ve Kemal Kekeva’nın birlikte çektiği klipte, iki yönetmenle çalışmanın yanı sıra sanat yönetmenliği Tude Berberoğlu, Görüntü yönetmenliği ise Aşkın Sağıroğlu tarafından yapıldı. Doğukan Tufan’a klipte ikiz kardeşler Gizem ve Ecem Karataş eşlik etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.