Doğukan Manço buzlarla kaplı Çıldır Gölü üzerinde drift yaptı

Uzun zamandır Youtube kanalında otomobiller ile ilgili çektiği videolarını paylaşan ve oldukça ilgi gören Doğukan Manço, buzlarla kaplı Çıldır Gölü’nde drift yaptı.

Ünlü prodüktör ve drift pilotu Manço, TotalEnergies Turkey Pazarlama’nın performansı tutkuya dönüştüren ikonik ELF markasının iletişimi kapsamında işbirliği anlaşması imzaladı. Bu anlaşmanın heyecan verici ilk projesi “Soğuk Kapışma”da Doğukan Manço ve drift pilotu Ahmet Parlatan Ardahan-Kars arasında yer alan Çıldır Gölü’nde drift gösterisi gerçekleştirdi. Nefes kesen drift performansı adrenalin dolu anlara sahne oldu. Gölün çatlakları arasında adeta show yapan pilotlar eşsiz görüntülere imza attılar.

-34 Dereceyi Gören Çıldır Gölü Manço’ya Pist Oldu.

Doğukan Manço bu özel proje ile ELF madeni yağları ile işbirliğini de duyurmuş oldu. “ Buz üstünde drift yapmayı uzun zamandır düşünüyordum. Güzel ve heyecan verici bir hayaldi. Hava sıcaklığının sıfırın altında 34 derecelere kadar düştüğü Ardahan’da, yüzeyi tamamen buz tutan Çıldır Gölü’nde bu hayalimi gerçekleştirme fırsatı buldum. Ahmet Parlatan’da bu hayalimde bana eşlik etti. ELF ‘in de katkılarıyla performans dolu bir deneyim yaşadık. Seneye rövanşı da olacak olan

“Soğuk Kapışma” ilk heyecanımız oldu.” dedi.

Bu özel ve sürprizlerle dolu görüntülerden oluşan “Soğuk Savaş” Doğukan Manço’nun YT kanalında yayına girdi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.