Doğukan Manço 23 Nisan’da adam olacak çocuklarla buluştu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, İstMarina AVM Doğukan Manço ile Adam Olacak Çocuk etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Çocukların kendisine her zaman yoğun ilgi gösterdiği Doğukan Manço, babası merhum Barış Manço’dan aldığı bayrağı büyük bir özenle taşımaya devam ediyor. Gelen tekliflere rağmen AOÇ’yi tvye taşımayan Doğukan Manço, özel günlerde çocuklarla buluşuyor.

blank

Çocuklar ve Aileleri Doğukan Manço’nun Çaldığı Şarkılar İle Bayram Coşkusu Yaşadı.

İstanbullular’ın yoğun bir katılım sağladığı, 3.5 saat süren etkinlikte 3-7 yaş arası çocuklar sahneye gelerek Doğukan Manço ile birbirinden güzel sohbetler gerçekleştirdi. Doğukan Abi’lerinin sorularına renkli cevaplar veren çocuklar 10 puan, 10 puan geleneği ile şampiyon oldu. Etkinliğin sonunda DJ kabinine de geçen Manço, İstanbullulara keyifli bir bayram günü yaşattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.