Doğu Demirkol ve Farah Zeynep Abdullah aşkı tam gaz devam!

İki aylık ilişkilerinde kriz çıktığı iddia edilen Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol, “Tutunamayanlar” dizisini birlikte izledi.

İlişkilerinde kriz çıktığı iddia edilen Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol, dün akşam galası yapılan ‘Tutunamayanlar’ dizisini birlikte izlediler. Çiftin mutlu halleri gözlerden kaçmadı. Doğu Demirkol, dizide Tarık karakterine hayat veriyor.

blank

SOSYAL MEDYADAN SİLMİŞLERDİ

Geçtiğimiz günlerde çiftin ayrıldığı iddiaları ortaya çıkmış, ikili arasında çıkan tartışmanın krize döndüğü ve bu nedenle sosyal medya hesaplarından birbirlerini sildikleri söylenmişti. Menajerleri ise sorular karşısında “Sorduğunuz için teşekkür ederiz ama yorum yapmıyorlar” demekle yetinmişti.

Farah Zeynep Abdullah ve Doğu Demirkol aşkının ömrü kısa sürdü

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.