Doğduğun Ev Kaderindir’de Mehdi’ye büyük tuzak!

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrol oynadığı “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisinin geçtiğimiz akşam ekrana gelen dördüncü bölümüyle de izleyicisinden tam not aldı.

Yapımını OGM Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’in üstlendiği, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı’nın senaryosunu kaleme aldığı “Doğduğun Ev Kaderindir” Çarşamba akşamı TV8’de izleyicisiyle buluştu.

Mehdi’ye büyük tuzak

Faruk ve Mehdi’nin mahalleden bir düşmanının işbirliğiyle, Mehdi’nin sokaktan kurtardığı ve onunla birlikte yaşayan, çocuğu olarak gördüğü Kibrit polis tarafından alındı. Mehdi de kanunen çocukları zorla alıkoymuş durumda kaldı. “Çocuklarıyla” ayrılmak zorunda kalan Mehdi ve “babalarından” koparılan Kibrit’in sahnesi ise izleyenlerin yüreklerini dağladı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.