Doğduğun Ev Kaderindir’de Babasının Zeynep’e söylediği şarkı yürekleri dağladı

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrol oynadığı “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisinin altıncı bölümünden önce yayınlanan ön izleme sahnesi kısa sürede yüzbinlerce kez izlendi.

Yapımını OGM Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’in üstlendiği, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı’nın senaryosunu kaleme aldığı “Doğduğun Ev Kaderindir” bu akşam TV8’de izleyicisiyle buluşuyor.

“Senin kızın olmaktan utanıyorum”

Babası ve annesi tarafından bir başka aileye verilen ve yıllar sonra geri dönen Zeynep, çocukluğundan kalan tüm çatışmaları baştan yaşamaktadır. Mehdi’yle evlenen ancak boşanmaya karar veren, ardından Kibrit’e koruyucu aile olabilmek için evliliğini sürdüren Zeynep, babasının sert yüzüyle yeniden karşılaşacaktır. Zeynep’in babası, tıpkı onu istemediği gibi, Kibrit’i de istememektedir.

“Zeynep bu güzellik var mı soyunda?”

Ancak tüm bunların yanında Zeynep’in babasını canlandıran Sinan Demirer’in seslendirdiği Zeynep Bu Güzellik Var Mı Soyunda? türküsü izleyenlerin yüreklerini dağladı ve baba-kız ilişkisinin derin boyutlarını gözler önüne serdi. Kısa sürede yüzbinlerce kez izlenen ön izleme, bölüm yayınlanmadan gündeme girdi.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.