“Doğduğun Ev Kaderindir” sezon finali bölümüyle ekranlara geldi

Ekranların sevilen dizilerinden Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam 12. bölüm ile sezon finali yaptı. Son olarak mart ayında 11. bölüm ile ekranlara gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisi pandemi döneminde çekimlerini ertelemişti.

Bugün ise beklenen gün geldi ve sezon finali bölümü izleyiciyle buluştu. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrollerini paylaştığı duygu dolu dizinin sezon finali bölümünde; Zeynep, sonunda ilk defa kendisi için bir karar alarak; Mehdi’yle mutlu olmayı seçer.

blank
Doğduğun Ev Kaderindir

Mehdi de gerçek mutluluğa ilk defa bu kadar yakın olduğunu hisseder. Ancak Benal’in varlığı, aşklarının ortasında bir tehdit olarak durmaya devam eder. Zeliha ve Müjgan’ın, Benal için başka planları vardır.

YouTube video

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR YENİ SEZON NE ZAMAN?

TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bu akşam 12. bölüm ile sezon finali yaparak yaz dönemine girdi. Pandemi nedeniyle çekimleri geciken dizinin bu akşam sezon finali yapmasının ardından dizi ekibinin kısa bir süre yaz tatili yapacağı tahmin ediliyor. Doğduğun Ev Kaderindir yeni sezon çekimlerinin ağustos ayında başlaması ve eylül ayında da yeni bölümlerin ekranlara gelmesi bekleniyor.

Gerçek bir hayat hikayesi! “Doğduğun Ev Kaderindir”

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR SEZON FİNALİ ÖZETİ

Zeynep, sonunda ilk defa kendisi için bir karar alarak; Mehdi’yle mutlu olmayı seçer. Mehdi de gerçek mutluluğa ilk defa bu kadar yakın olduğunu hisseder. Ancak Benal’in varlığı, aşklarının ortasında bir tehdit olarak durmaya devam eder. Zeliha ve Müjgan’ın, Benal için başka planları vardır.

Zeynep ve Mehdi; Nermin’in teklifiyle, sevdiklerini de yanlarına alarak, birkaç günlüğüne balayına çıkarlar. Ancak bu seyahat, ilişkilerinde verecekleri en önemli sınavın da habercisidir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.