“Doğduğun Ev Kaderindir” 30 Eylül’de sürprizlerle başlıyor!

TV8’de yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören, OGM Pictures’ın yapımını, Onur Güvenatam’ın yapımcılığını üstlendiği “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisi yeni sezonuyla 30 Eylül’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor !

YouTube video

Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı dizinin ilk bölümünde ise büyük bir sürpriz var: Kırmızı Oda’nın Doktor Hanım’ı; Binnur Kaya.

blank

Zeynep’in terapisti: Doktor Hanım

Kırmızı Oda dizisindeki başarılı performansıyla dikkat çeken Binnur Kaya, Zeynep’in bugüne kadar hiç görmediğimiz terapistini canlandırdı. Hayatında bir çok zorluk çeken Zeynep’in ilk terapi seansının konu edildiği sahne izleyenlerin yüreğine dokunacak.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarındaki gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan “Doğduğun Ev Kaderidir”in yönetmeni Çağrı Bayrak ile “Kırmızı Oda” dizisinin yönetmeni Cem Karcı, dizilerinin başrol karakterleri Doktor Hanım ve Zeynep’in bir araya geldiği sahneyi birlikte çekti.

“Doğduğun Ev Kaderindir” yeni sezonun ilk bölümüyle 30 Eylül Çarşamba akşamı TV8’de…

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.