Doğaseverler Korsan Koyu’nda Buluştu

Saray Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, doğaseverleri günlük hayatın stresinden uzakta keyifli bir yol yolculuğa çıkarmaya devam ediyor.

KIYIKÖY- KÜÇÜK KORSAN KOYU BÜYÜLEDİ

Saray Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, her cumartesi düzenlediği doğa yürüyüşleri ile doğaseverleri bölgenin doğal ve tarihi güzellikleri ile buluşturuyor. Doğaseverlerin bu haftaki rotası Kıyıköy -Küçük Korsan Koyu oldu. Kıyıköy- Küçük Korsan Koyu muhteşem manzarası ile katılımcıları büyüledi. Kıyıköy- Küçük Korsan Koyu rotasının keyfini doyasıya yaşayan doğaseverler, çektikleri fotoğraflarla günü ölümsüzleştirdi. 6,5 kilometrelik zorlu yürüyüşün sonunda birbirinden güzel şarkılar ile katılımcılar unutulmaz bir gün geçirdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.