Doğal Yaşam Festivali başlıyor

Öğrenmek, eğlenmek, bildiklerimizi paylaşmak ve yeni bilgiler üretmek, gelecek nesle daha iyi daha doğru bilgiler aktarmak için bu yıl tekrar BİR ARAYA GELİYORUZ.

Hayatımızın en değerli varlıkları çocuklarımızın uzman eğitimcilerle birlikte yeteneklerini özgürce keşfederek, keyifli saatler yaşadıkları Happy Nest merkezinin etkinleri tüm hızıyla sürüyor. Çocukların gelişmesine katkı sağlayacak eğitimleri, kitap ve oyuncak satışı yanı sıra, birbirinden keyifli atölyeleri olan Happy Nest, bu yıl festival heyecanına kaldığı yerden devam ediyor.

Happy Nest tarafından düzenlenen Doğal Yaşam Festivali 12 – 13 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul Bilgi Üniversitesi santralİstanbul Kampüsü’nde gerçekleşiyor.

12 – 13 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul Bilgi Üniversitesi santralİstanbul Kampüsü’nde ikincisi düzenlenecek olan Doğal Yaşam Festivali’nde üreticiler, uygulayıcılar, uzmanlar bir araya geliyor. Ülkenin dört bir yanındaki küçük, büyük üretici firmaları bir araya getiren festivalde doğal yaşam ürünlerinin yanı sıra seminer, atölye, etkinlik, aktiviteler ve özel performanslara da yer verilecek.Çoğunluğunu kadın girişimcilerin oluşturduğu standlarda, kendi girişimcilik modelleri ile üretim yapmakta olan firmalarımız ziyaretçilerimizle buluşacak.

Büyük konferans çadırında gün boyu süren seminerlerde alanında uzman konuşmacılar Ali Koç, Erdem Öner,
Zeynep Selvili Çarmıklı, Dr. Asuman Kaplan Algan ve daha pek çok isim, bilgi ve deneyimlerini ziyaretçilerle paylaşacak.

İki gün boyunca, doğal yaşam tutkunlarını ağırlayacak festivalde atölye çadırında ve hobi köşesinde gün boyunca her saat gerçekleşecek olan onlarca atölyeye katılarak, zumba ile coşacak, mandala ile içinizdeki gökkuşağını keşfe çıkacaksınız. Unuttuğunuz çocukluk anılarınızı yeniden tazelemek için bizimle sokak oyunlarına da katılabilirsiniz. Festivalde doğal yaşamın vazgeçilmezlerinden olan doğru nefes almayı öğreten nefes terapisi, beden zihin ve ruhsal dengeyi sağlayan yoga ve meditasyon uygulayıcıları da bir araya gelecek.

Festival boyunca çocuklar için büyük bir alan ayırdık. Oyun parkı, atölye çadırında, Happy Nest çocuk atölyelerinin uzman eğitmenleri eşliğinde iki gün boyunca keyifli zamanlar geçirebileceksiniz.
Anneler Günü’nü festival heyecanı ile bir araya getiren Doğal Yaşam Festivali’nin en büyük sürprizleri, 12 Mayıs Cumartesi günü saat 18:30‘da Melisa Karakurt ve 13 Mayıs Pazar günü saat 18:30’da Retrobüs konserleri olacak. A Capella Boğaziçi ve Dans Fabrika ,keyifli gösterileri ile gün içerisinde sahne alacak.

HAPPY NEST

Kültür Mahallesi Onaran Sokak No:4 Hareket Sitesi 34340 Etiler-Beşiktaş/ İstanbul Telefon: 0212 257 87 87 – 257 85 85

Borusan Otomotiv’in ikinci kez ana sponsor olarak katılacağı Doğal Yaşam Festivali’nde Türkiye’nin bir çok yerinden gelen doğal ve organik besin üreticileri, ekolojik deterjan,kozmetik ve tekstil üreticileri ziyaretçilerle buluşacak.

Tüm gün Happy Nest Çocuk Atölyeleri ve yetişkin atölyelerinin yapılacağı festivalde çağrılı
konuşmacılara, söyleşilere, panellere, seminerlere yer verilecek. İki gün süresince doğal yaşam tutkunlarını ağırlayacak olan festivalde doğal yaşam konulu kitaplara seçkilerinde yer veren yayınevleri, kitap stantlarında okurlarıyla buluşacak. Yazarlar, konunun uzmanları bilgi ve deneyimlerini ziyaretçilerle paylaşacak. Doğal Yaşam Festivali’ne bu yıl konuk olan isimler şöyle;

blank

Ali Koç – Eğitimpedia Kurucusu
Asuman Kaplan Algın – Gaps Danışman Doktoru
Ayşe Öner
Çiğdem Aksoy
Ebru Demirhan
Ebru Engin
Eda Albayrak
Erkan Şamcı
Ferah Şıvga – Alternatif Tıp Terapisti
Gülben Aykaç
Gülden Kılınç Doğan – Annem Denetimde
Güneş Ulus
Dr. Hasan Hüsnü Eren- Enerji Tıbbı
Uz. Ecz. Hülya Kayhan
Okan İşalan – Zumba Eğitmeni
Özlem Ceylan – Alerjik Anne
Sezen Bozyiğit
Dyt. Yeşim Temel Özcan

Tüm bu keyifli saatler için sizleri 12 – 13 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul Bilgi Üniversitesi santralİstanbul Kampüsü’nde gerçekleşecek Doğal Yaşam Festivali’ne bekliyor olacağız.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.