Doğa Rutkay’la Her Şey Bu Masada’nın bu haftaki konuğu Atiye

Kahkaha ve sürprizlere doyacağınız “Doğa Rutkay’la Her Şey Bu Masada” Bloomberg HT’de!

Doğa Rutkay’la Her Şey Bu Masada, birbirinden renkli konukları ve ilgi çekici konularıyla eğlendiren, kendi gündemini yaratan sohbetleriyle, gündeme nefes aldırmak için Bloomberg HT izleyicisiyle buluşuyor!

Doğa Rutkay’la Her Şey Bu Masada’nın bu akşamki konuğu, yaptığı kıpır kıpır şarkılarla dinleyicilerinin gönlünde taht kuran başarılı popçu Atiye oluyor. Eğlenceli şarkılarıyla hayatımıza giren Atiye; dünden bugüne müzik yolculuğunu, henüz yeni başladığı oyunculuk macerasını, aşka bakışını Doğa Rutkay’la Her Şey Bu Masada izleyicileriyle paylaşıyor. Ayrıca son albümü “Mazaallah”dan keyifli şarkılarını söylüyor.

Doğa Rutkay’la Her Şey Bu Masada 21 ŞUBAT SALI saat 20.00’de kazananların kanalı Bloomberg HT’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.