Doğa Rutkay’la Her Şey Bu Masada, Bloomberg HT’de başlıyor

“DOĞA RUTKAY’LA HER ŞEY BU MASADA”

9 OCAK PAZARTESİ BLOOMBERG HT’DE!

Yoğun ekonomi gündemine mola verip Doğa Rutkay ve konuklarıyla her gece bir saat keyifli vakit geçirmeye ne dersiniz? “Doğa Rutkay’la Her Şey Bu Masada” birbirinden renkli konukları ve ilgi çekici konularıyla, eğlenirken eğlendiren, kendi gündemini yaratan sohbetleriyle, gündeme nefes aldırmak için Bloomberg HT izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Sanat dünyasından başarı hikayelerine, spordan uzman hekimlere uzanan geniş konuk yelpazesiyle, daha önce konuşulmamış ve duyulmamış çok özel konularla hayata dair ne varsa Doğa Rutkay’ın masasında sorulmayan soru ve konuşulmayan konu kalmayacak.

Hafta içi her akşam ekrana gelecek Doğa Rutkay’la Her Şey Bu Masada, 9 Ocak Pazartesi saat 20.00’de Bloomberg HT’de başlıyor!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.