Doğa Rutkay: Baby Shower partisi yapmayacağım

39 yaşındaki Doğa Rutkay, ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim’i doğurmak için artık gün sayıyor.

Hamileliği boyunca çalışan Doğa Rutkay, yeni nesil annelerin yaptığı gibi annelik dersine önceden hiç hazırlık yapmamış.

İşte Hürriyet Gazetesine röportaj veren Rutkay’ın açıklamaları şöyle:

“Şunu kesin yapmayacağımı biliyorum: Bir YouTube kanalım olmayacak! “Baby Shower” partisi de yapmayacağım. Şu son aylarda o kadar çok teklif aldım ki bu tarz konularda. Ajansıma dedim ki, “Ben baby shower diye bir şey yapmayacağım. İnsanların ekonomik zorlukları varken kalkıp böyle bir şey yapmak bana göre değil. Giyineceğim, saçıma kurdeleli bir taç takacağım, arkamda pastalar, çörekler olacak. Ve daha dokunmadığım bebeklerim için seremoni yapacağım… Bu benim reddettiğim bir şey. İkizlerin odalarını biz giydirelim diye teklifler de geldi.Onu da reddettim.

Mesela ilk yapacağım şey teknolojinin olmaması! Bu konuda netim.Bütün arkadaşlarım alay ediyor, “Nasıl yani iPad vermeyecek misin?” diye.“Evet vermeyeceğim” diyorum. Cep telefonu da göstermeyeceğim. Hele selfie asla!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.