Doğa aşığı Neslihan Atagül

Oyuncu Neslihan Atagül, komşuları Mustafa-Övül Avkıran çiftinin bahçesindeki ağaçlardan meyve topladı ve konserve yaptı.

Eşi Mustafa Avkıran ile uzun bir süredir karavan tatilinde olan Övül Avkıran, İstanbul’daki evinin bahçesini Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftine emanet etti. Avkıran çiftinin bahçesiyle ilgilenen Doğulu çifti, yetişen mahsulleri de toplamayı ihmal etmedi. Ağaca çıkıp erik ve dut toplayan Neslihan Atagül, ayrıca organik meyvelerle konserve yaptı.

 

Övül Avkıran, sosyal medya hesabından Neslihan Atagül’ün fotoğraflarını paylaşarak, “Bahçemiz, meyve ağaçlarımız sahipsiz kalmadı. Çok seviniyorum. Komşuda pişer bize de düşer. Güzel, yetenekli, bir de becerikli… Marmelatlar şahane” notunu düştü.

İŞTE! Engin Akyürek ile kamera karşısına geçmeye hazırlanan Neslihan Atagül’ün isteği

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.