Dizi sektörü kan tazeliyor

Son dönemin yıldızı parlayan, gelecek vaat eden isimlerinden biri Pınar Deniz, ‘Vatanım Sensin’de Yıldız rolünde çıkardığı performansla bir anda “yıldızlar” ligine çıkıp başrolü kaptı.

Habertürk gazetesi Mustafa Doğan yazdı;

Önümüzdeki sezon kendisini ‘Kırık Ayna’ dizisinde izleyeceğiz. Şöhret peşinde koşan genç bir kızı canlandıracak.

Yetenekli bir isim Deniz. Canlandıracağı karakter de yaşına uygun. Doğru bir cast’la bu dizinin iş yapacağını düşünüyorum.

Deniz’i görüntüsü ve oyunculuk tarzı itibarıyla Fahriye Evcen’e çok benzetiyorum.

Üst üste yanlış projelerde yer alıp kredisini tüketen, reklamlarla yüzünü eskiten, “Burak Özçivit’in eşi” sıfatı oyunculuğunun önüne geçen Evcen’in pabucunu dama atacak gibi görünüyor.

Farkında mısınız, dizi sektörü kan tazeliyor. İsmi olan ama reytingi olmayan, kaprisleriyle yıldıran, üstelik fahiş ücretler talep eden oyuncuların pabucu yavaş yavaş dama atılıyor.

Yakın döneme kadar yeni yüzler çıkarma noktasında bir kabızlık vardı ama o eşik de atlanmaya başladı.

Deniz o dalganın ilk damlalarından biri olacak.

Fahriye Evcen pozisyonunda olan isimler de konumlarını korumak istiyorlarsa adımlarını artık daha temkinli atmak ve fazla yüksekten uçmamak zorunda kalacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.