Diyarbakırlı sağlıkçılardan sağlık yürüyüşü

Ebuzer ELALTUNTERİN/ Express Haber (DİYARBAKIR İGFA)
Diyarbakır’ın Dicle İlçe Sağlık Müdürlüğü koordinesinde organize edilen yürüyüşe Dicle İlçe Sağlık Müdürü Musab Güner, Dicle Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Doktor Sedat Özkul, Hastane Müdürü Zeki Beyazıt, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Dicle Devlet Hastanesi çalışanları katıldı.

Yürüyüşe katılan sağlıkçılar ellerinde taşıdıkları “Hipertansiyona yol açan ve risk oluşturan aşırı tuz tüketimini azaltalım. Düzenli yürüyüş yap. Asansör yerine merdiveni kullan. Kısa mesafeleri yürü. Aracını uzağa park et. Bir durak önce in. Diyabetin farkında ol, geç kalma. Sağlıklı ye iç, hastalığı dert etme hiç. 29 Eylül Dünya Kalp Günü kalbinizi ödüllendirin” ifadelerinin yazıldığı pankart ve dövizlerle yürüdü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.