Diyarbakır’da yeşil alanlara yakın takip

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentteki 5 milyon 167 bin metrekarelik yeşil alandavatandaşların huzurlu vakit geçirmesi için bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.

DİYARBAKIR (İGFA) – Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentteki 5 milyon 167 bin metrekarelik yeşil alandavatandaşların huzurlu vakit geçirmesi için bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.

Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte il genelindeki park ve yeşil alanlarda zaman geçiren vatandaşların rahat ve huzurlu ortamda dinlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, 5 milyon 167 bin metrekarelik yetki alanında 201 personelle çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Park ve Bahçeler Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri, kentteki 33 parkta, 10 yeşil alanda 3 vardiya ile gece ve gündüz temizlik, bakım ve sulama çalışmaları yürütüyor.

Ekipler ayrıca il genelinde 14 büyük 8 küçük arazöz ve manuel fıskiyelerle yetki alanındaki 1 milyon metrekarelik refüjlerde 2 vardiya halinde 120 personel ile sulama yapıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.